Tervetuloa mukaan Menneisyyden Jäljille!

TRAILERI Menneisyyden Jäljillä -podcast
Lotta Vuorio © 2023 All rights reserved
Löydät podcastin jaksot Spotifysta, iTunesista ja Google Podcastista!

Tervetuloa mukaan Menneisyyden Jäljille!

Tämä traileri tiivistää minuuttiin sen, mistä podcastissa on kyse ja miksi juuri sinun kannattaa rohkeasti lähteä matkaan mukaan. Tutustu menneisyyteen ja ymmärrä paremmin nykypäivää historioitsija Lotta Vuorion ja jaksokohtaisten asiantuntijavieraiden kanssa!

Tervetuloa mukaan Menneisyyden Jäljille!

Menneisyyden Jäljillä on podcast historiasta, menneisyydestä ja sen esittämisen tavoista. Podcastissa syvennytään niin uusiin, vanhoihin kuin yllättäviin menneisyyden aiheisiin ja näkökulmiin yhdessä asiantuntijavieraiden kanssa.

Podcastia kuuntelemalla opit näkemään, kuulemaan, havainnoimaan ja aistimaan, millä lukuisilla tavoilla menneisyys meitä ympäröi tässä päivässä. Joka jaksossa tartutaan menneisyyden jälkeen eli johonkin historialliseen alkuperäislähteeseen, jota tutkitaan yhdessä vieraan kanssa. Menneisyys on näin konkreettisesti läsnä joka jaksossa.

Kuuntelemalla podcastia opit, miksi historia on merkityksellistä, kiisteltyä, näkyvää ja kuuluvaa, poliittista, joskus ongelmallista ja vaiettua, mutta aina äärimmäisen kiehtovaa!

Kuullaan Menneisyyden Jäljillä!

Menneisyyden Jäljillä -podcastia ideoi, editoi, tuottaa, käsikirjoittaa, nauhoittaa ja juontaa Helsingin yliopiston historian väitöskirjatutkija Lotta Vuorio.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s